Contact en route

Routebeschrijving Den Haag Holland Spoor Pakhuis de Regah een soort van Pakhuis de Zwijger in Den HaagPakhuis de Règâh *.*  programmeert in Bazaar of Ideas, naast The Student Hotel op 3 minuten loopafstand van Station Hollands Spoor. Vanaf het station loop je een klein stukje de Stationsweg af. Sla bij de eerste kruising linksaf de Hoefkade op. Daar zitten wij aan de rechterkant, op nummer 11.

Met de auto is het nog geen 5 minuten van de afslag Mariahoeve/Bezuidenhout. Er is zelfs (beperkt) parkeergelegenheid. Wil je daarvan gebruik maken, bel dan even met de Bazaar of Ideas op 070 -762 1000

Het adres van Pakhuis de Règâh 
Hoefkade 11,
2526 BN Den Haag
T/F:   084 – 833 39 63
E:       contact@deregah.nl
KVK:  68206135
BTW: NL853324566B01

Over Pakhuis de Règâh *.*
Pakhuis de Règâh *.* 
is het onafhankelijk platform van, voor en door de stad Den Haag en haar inwoners. Een plek waar we elkaar informeren, inspireren en co-creëren. Onze programmering is gebaseerd op actuele en complexe stedelijke uitdagingen van deze tijd. Die onderzoeken we samen en we verkennen welke keuzes we daarin willen maken zodat Den Haag nog mooier wordt. Er is ruimte voor denkers én doeners, voor sprekers én luisteraars, voor Hagenezen en Hagenaars, voor jong en oud.
Heb je ideeën, opmerkingen, suggesties of wil je gewoon meer weten over Pakhuis de Règâh, dan kun je een mail sturen naar contact@deregah.nl of een bericht achterlaten via onderstaand contactformulier.
Want samen maken wij de stad Den Haag tot wat zij is!

Advertenties